Quadro Climbing Pyramid A0130 for Indoor and Outdoor
QUADRO CLIMBING PYRAMID

KLIMPYRAMIDE

31002
12 Designs
B

Klimmen zonder grenzen! 

De QUADRO KLIMPYRAMIDE is een groot bouwpakket met in totaal 236 onderdelen. Dit maakt een variëteit aan constructies mogelijk die garant staan voor jarenlang plezier, zowel binnen- als buiten.

De KLIMPYRAMIDE draagt - door zijn uiteenlopende klim- en beweegmogelijkheden — bij tot de motorische ontwikkeling van kinderen.

Dankzij het PLUG-IN SYSTEEM is QUADRO eenvoudig en snel te monteren en demonteren. De hoge kwaliteit onderdelen zijn gemakkelijk te reinigen, waardoor de KLIMPYRAMIDE zowel geschikt is voor binnen- als buitengebruik en hier eenvoudig tussen afgewisseld kan worden. Dankzij de 35 x 35 cm kaders is de KLIMPYRAMIDE uitermate geschikt om te klimmen.

Combineer de KLIMPYRAMIDE met een extra KLIMPYRAMIDE voor nog grotere klimconstructies. Het is zelfs mogelijk om verschillende KLIMPYRAMIDEN te combineren om zo een groot klimparcours voor kinderen te creëren.

Voor nog meer speelplezier kan je de KLIMPYRAMIDE  combineren met de QUADRO glijbaan. Hiervoor is wel een PANELENSET (90910) vereist.

Ontdek nu ook de UPGRADE KIT. Het perfecte uitbreidingsset om je KLIMPYRAMIDE te pimpen!

Details

  • Aanbevolen leeftijd: 12m +
  • UV resistent
  • Recycleerbaar
  • Vervaardigd in Duitsland

Inclusief

Opgelet

  • Voor privaat gebruik
  • Indien niet gemonteerd, is er door de kleine onderdelen verstikkingsgevaar. 
  • Maximale gewichtscapaciteit buizen: 100 kg lange termijn
  • Maximale gewichtscapaciteit panelen: 50kg lange termijn, 100 kg korte termijn
€ 169,99
KLIMPYRAMIDE
 Long3 - 5 weken
15,03 kg
SKU: BE31002
EAN: 4260187757050

Nog meer klimplezier!

Wil je graag een glijbaan combineren met een KLIMPYRAMIDE? Geen probleem! Kies je glijbaan, de modulaire, gebogen of geblazen glijbaan — afhankelijk van je eigen behoeften. De verschillende mogelijke constructies kan je raadplegen op de modellen databank: QUADRO Model Database: Climbing Pyramid

 

Tal van verschillende ontwerpen mogelijk

Pimp je Pyramide!

De UPGRADE KIT voor de KLIMPYRAMIDE — is nu beschikbaar!

 

 

 

Pimp je KLIMPYRAMIDE en maak het nog leuker! De UPGRADE KIT bestaat uit panelen (40 x 40 cm), 16 buizen 15 cm, dubbele buis verbindingen en nog veel meer. De UPGRADE KIT is ook ideaal wanneer je kleinere traptreden van 15 cm wil bouwen — ideaal voor jongere kinderen.

Maak het nog uitdagender!

Transformeer je KLIMPYRAMIDE in een speeltoestel met glijbaan. De combinatie van de  MODULAIRE GLIJBAAN en GEBOGEN GLIJBAAN en de kleine babyglijbaan (85 cm) is ideaal wanneer er nood is aan glijplezier voor verschillende leeftijden.

De Mega Upgrade Kit met glijbaan en zwembad!

Wat denk je van een QUADRO design dat zorgt voor de nodige verkoeling op warme dagen? Bespaar jezelf van een stressvol bezoek aan een publiek zwemparadijs en verander je KLIMPYRAMIDE in een waterparadijs. Het zwembad kan ook steeds gebruikt worden als ballenbad of zandbak.

Er wachten nog meer combinaties op je creativiteit!

KLIMPYRAMIDE met gebogen glijbaan

Alle QUADRO glijbanen hebben een aansluiting voor een tuinslang en kunnen aangesloten worden op de QUADRO zwembaden. Het is zelfs mogelijk om een GEBOGEN GLIJBAAN en MODULAIRE GLIJBAAN samen te voegen om zo een dubbel zo lange glijbaan te hebben!

KLIMPYRAMIDE met modulaire glijbaan 

Of combineer je KLIMPYRAMIDE met de MODULAIRE GLIJBAAN. Deze kan je natuurlijk altijd weer even wegnemen als er terug meer nood is aan meer klimplezier. Het monteren en demonteren is eenvoudig en snel dankzij het QUADRO PLUG IN SYSTEEM.

Combineer 2 KLIMPYRAMIDES om een super grote KLIMPYRAMIDE te maken!

Wanneer je twee KLIMPYRAMIDES combineert kan je een QUADRO constructie bouwen dat garant staat voor urenlang speelplezier. Deze combinatie kan — zoals alle QUADRO — eenvoudig uitgebreid worden met glijbanen. Montage instructies kan je steeds vinden in de QUADRO modellen database.

Twee KLIMPYRAMIDES met Upgrade kit en gebogen of modulaire glijbaan

Op zoek naar nieuwe avonturen voor groeiende motorische vaardigheden? Herbouw je model en combineer het met een UPGRADE KIT en de GEBOGEN GLIJBAAN. Het resultaat is een groot klimparadijs met glijbanen, voor buiten of binnen. 

De dubbele glijbanen van QUADRO!

De QUADRO DUBBELE GLIJBANEN geven uniek speelplezier. Dankzij het combineren van twee QUADRO glijbanen krijg je een glijlengte van 165 cm! 

Bij het ontwikkelen van de Modulaire en Gebogen glijbaan is er de mogelijkheid voorzien om 2 glijbanen met elkaar te kunnen combineren. Door deze mogelijkheid groeit je QUADRO constructie — met glijbaan — nog meer mee met de leeftijd van je kind. Hierdoor is QUADRO speelgoed dat lang doorheen de kindertijd gebruikt kan worden. Dit is ook zeker mogelijk dankzij de hoge kwaliteit van QUADRO.

De dubbele glijbaan constructie past perfect bij een KLIMPYRAMIDE.

Je kan meer over de dubbele glijbanen vinden in de QUADRO Model Database.